Welkom bij Waalwijk Sportief

Sportcampus

Welkom bij de informatie site van de Sportcampus

Voor het actuele aanbod klik hier 

Informatie:

Sportcampus komt tot leven,

Vanaf dinsdag 1 november 2016 starten het Dr. Mollercollege en de Walewyc-Mavo met het aanbieden van buitenschoolse sportclinics. Deze sportclinics zijn gratis voor leerlingen van de klassen 1 t/m 3 van beide bovengenoemde scholen. Ze worden gegeven op dinsdagen in regulieren lesweken van 16.00 uur – 17.00 uur. Op deze dagen kunnen leerlingen vanaf 15.00 uur terecht om huiswerk te maken, chillen of alvast een balletje trappen totdat de betreffende sportclinic begint. Leerlingen die les hebben tot 15.50 uur of deelnemen aan de huiswerkklas/ vakondersteuning, kunnen aansluitend aan de lestijd starten bij de sportclinic.

Het buitenschoolse sportaanbod zal de komende weken en maanden telkens wisselen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Atletiek , Tennis maar ook aan streetdance/hiphop, freerunning, klimmen enzovoorts.

Ben je nieuwsgierig en ben je sportief kijk dan wat er voor aanbod staat en doe mee!

Wie ben ik:

Mijn naam is Guido Timmermans en sinds 2012 maak ik deel uit van het Buurtsportcaoch team in Waalwijk dat zich richt op het activeren van de waalwijkse jeugd in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar

Guido Timmermans