Welkom bij Waalwijk Sportief

Informatie

De gemeente Waalwijk werkt samen met diverse sportaanbieders in de gemeente Waalwijk. Hierdoor kun jij kennismaken met verschillende sporten zonder dat je direct lid hoeft te worden. Je kunt via Waalwijk Sportief heel veel sporten uitproberen, totdat je de sport vindt die bij je past!

Hoe werkt het?

De eerste keer meld je je aan via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om jou en de sportaanbieder te kunnen informeren. Je kunt je aanmelden met jouw eigen e-mailadres. Jouw ouders moeten ook een e-mailadres invoeren, zodat zij ook alle informatie via de mail ontvangen. Wanneer je je hebt aangemeld, kun je dit account de rest van je schooltijd blijven gebruiken.

Als je geen eigen e-mailadres hebt, kunnen je ouders gebruik maken van een ouderaccount. Er moet dan wel voor elk kind een uniek wachtwoord gekozen worden. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je je account-aanmaak bevestigd hebt, kun je inloggen en het aanbod bekijken (pagina OVERZICHT AANBOD). Als er een sport bij zit die je leuk vindt geef je je op, door op de paarse INFO-KNOP te klikken helemaal rechts achter de rij gegevens over de cursus. In het vervolgscherm kun je je dan aanmelden. De knop AANMELDEN staat onderaan. Via je e-mail krijg je alle informatie die je nodig hebt. Overleg wel even met je ouders! Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de werking.

Meedoen
Voordat je kunt inschrijven moet je eerst aanmelden. Na je aanmelding krijg je via je opgegeven e-mailadres alle informatie en kun je beginnen met inschrijven. Let op: je aanmelding en je inschrijving moet je bevestigen via de linkjes die je krijgt via het opgegeven e-mailadres. 

Sportaanbod
Klik hier voor het actuele sportaanbod in de gemeente Waalwijk.

Sporten
Wil je meer weten over welke sporten er in Nederland allemaal zijn van Atletiek tot Zwemmen of een filmpje bekijken over de sport?  Klik hier voor een overzicht van alle sporten en kijk of de sport ook in de gemeente Waalwijk wordt aangeboden.

Sportkeuzetest
Weet je nog niet welke sport bij je past, of wil je meer over een sport weten? Doe dan de sportkeuzetest. Je beantwoordt veertien vragen, en ziet gelijk welke sporten dan het hoogste scoren. Vul je E-mail adres in en je krijgt de top tien van sporten die het best bij je passen in je mailbox compleet met linkjes naar sportverenigingen in de buurt!

Vragen?
Klik hier voor veel gestelde vragen