Welkom bij Waalwijk Sportief

Budovereniging ASAHI

Asahi is een budovereniging. Dit houdt in dat er naast judo ook andere Oosterse gevechts- en verdedigings sporten beoefend worden. Van alle budosporten is judo het meest bekend en ook binnen Asahi het meest beoefend. Naast judo is er de mogelijkheid om hapkido te beoefenen. Tenslotte heeft Asahi een goede samenwerking met een ki-aikido stichting. Een avond in de week vindt er een training plaats waarbij de technieken uit hapkido en judo worden gecombineerd. Naast het reguliere judo is er ook een mogelijkheid om wedstrijdtraining te volgen en ervaring op te doen op elk gewenst niveau. Er wordt hierbij rekening gehouden met recreanten of gevorderde wedstrijdjudoka's. Het plezier in de sport staat te allen tijde voorop.

Kennismakingsaanbod van Budovereniging ASAHI

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.

Contactgegevens

Michel den Turk

Telefoonnummer overdag:

E-mailadres:

Sportpas@budo-Asahi.nl

Website:

www.budo-Asahi.nl

Regulier aanbod

Budovereniging ASAHI organiseert onderstaande (reguliere) sport(en) voor diverse leeftijdscategorieën in de gemeente Waalwijk. Lees de uitgebreide beschrijving van de sport of ga via Meer informatie >> naar de speciale sportpagina. Daar ziet u ook of er nog meer aanbieders zijn in Waalwijk die die tak van sport organiseren.

judo

Judo kun je doen bij een club of in een sportschool en is een sport waarbij je jezelf leert verdedigen. Dat geeft vertrouwen in jezelf. Het is een sport waarbij je moet ‘vechten’ met duidelijke spelregels. Het is de bedoeling dat je je partner door een worp op de judomat krijgt. Daarbij…

Meer informatie >>Leeftijd
5-9, 10-12, 13-18

Aantal belangstellenden
6