Welkom bij Waalwijk Sportief

Hengelaarsvereniging Maar Geduld Hebben

De Hengelaarsvereniging ''Maar Geduld Hebben'' is opgericht in 1920. De vereniging heeft ruim 650 leden en ruim 60 jeugdleden onder de 18 jaar. Onze belangrijkste eigen wateren zijn; Het Afwateringskanaal Drongelen - Den Bosch (gedeelte onder Waalwijk gelegen) en De Koningsvliet onder Waalwijk. Jeugdvispas (is tot 14 jaar) is alleen via het secretariaat te verkrijgen en kost slechts € 7,00. De vereniging is aangesloten bij De Sportvisserij Zuid West Nederland en bij Sportvisserij Nederland en de gemeentelijke viswateren gelegen in de gemeente Waalwijk.

Kennismakingsaanbod van Hengelaarsvereniging Maar Geduld Hebben

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.

Contactgegevens

W. Moonen

Telefoonnummer overdag:

0630679054

Telefoonnummer 's avonds:

0630679054

E-mailadres:

wimo@planet.nl

Website:

www.maargeduldhebben.nl

J.Leijtens

Telefoonnummer overdag:

0653255325

Telefoonnummer 's avonds:

0416339438

E-mailadres:

hleijtens@zonnet.nl

Regulier aanbod

Hengelaarsvereniging Maar Geduld Hebben organiseert onderstaande (reguliere) sport(en) voor diverse leeftijdscategorieën in de gemeente Waalwijk. Lees de uitgebreide beschrijving van de sport of ga via Meer informatie >> naar de speciale sportpagina. Daar ziet u ook of er nog meer aanbieders zijn in Waalwijk die die tak van sport organiseren.

hengelsport/ vissen

Ieder jaar kun je in Nederland een half miljoen kinderen aan de waterkant vinden. Wat doen zij daar? Vissen natuurlijk! Vissen is Cool!

De hengelsport is heel divers. Niet alleen moet je veel weten over de verschillende soorten vis (waar komen ze voor, wat eten ze, wanneer eten ze), ook…

Meer informatie >>Leeftijd
5-9, 10-12, 13-18

Aantal belangstellenden
3