Welkom bij Waalwijk Sportief

Hockeyclub Waalwijk

Met bijna 600 leden is hockeyclub Waalwijk al bijna 70 jaar een gezellig en sportief begrip in de regio. De club heeft de beschikking over een gloednieuw en gezellig clubhuis, 2 kunstgras velden (waarvan één waterveld) een half kunstgras oefenveld. Een overdekte tribune naast het hoofdveld maakt van thuiswedstrijden altijd een genot om naar te kijken. Hockey is een echte teamsport waardoor de meisjes en dames teams vaak zeggen: "winnen doe je met je vriendinnen". Maar ook bij de heren is het een echte teamsport waarbij je samen verder komt dan alleen. Naast het hockeyen is er het hele jaar van alles te beleven op de club. Er is altijd wel een heel leuk toernooi, of een gezellig feest. Door de jongste jeugd (6-10 jaar) wordt er aan het begin van het seizoen zelfs gekampeerd (met kampvuur) op het hockeyveld. Kijk ook eens op onze website: www.hockeyclubwaalwijk.nl of op onze Facebook pagina.

Kennismakingsaanbod van Hockeyclub Waalwijk

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.

Contactgegevens

Irma Spierings

Telefoonnummer overdag:

E-mailadres:

ledenwerving@hockeyclubwaalwijk.nl

Website:

www.hockeyclubwaalwijk.nl

Regulier aanbod

Hockeyclub Waalwijk organiseert onderstaande (reguliere) sport(en) voor diverse leeftijdscategorieën in de gemeente Waalwijk. Lees de uitgebreide beschrijving van de sport of ga via Meer informatie >> naar de speciale sportpagina. Daar ziet u ook of er nog meer aanbieders zijn in Waalwijk die die tak van sport organiseren.

hockey

Hockey is een sport die al duizenden jaren bestaat. In 1891 introduceerde Pim Mulier het hockey in Nederland. Tot 1926 werd het hockey in Nederland gespeeld volgens de Hollandse regels die nergens anders werden gehanteerd. In de loop der jaren heeft de hockeysport zich ontwikkeld tot de huidige vorm…

Meer informatie >>Leeftijd
5-9, 10-12, 13-18, 19-55, 55+ Aangepast sporten

Aantal belangstellenden
14